Stiri: Retail

Aplicația Profi

Aplicația Profi: 1 milion de utilizatori

09.09.2022

Aplicația Profi. Inaugurată oficial pe data de 1 aprilie 2022, aplicația Profi a ajuns să numere în momentul de față peste 1 milion de conturi de utilizator. Noutatea experienței de cumpărare în ton cu cele mai moderne tendințe din retailul modern stă la baza acestui succes.

“Am lansat aplicația Profi din dorința de a fi cu un pas mai aproape de clienții noștri, de a le înțelege nevoile și de a le oferi servicii și produse de calitate într-un mod constant și digitalizat,” a declarat Gabriela Sîrbu, director digital marketing Profi. “Pentru toată încrederea, susținerea și încurajările primite mulțumim din suflet în egală măsură echipei de proiect, partenerilor și nu în ultimul rând clienților Profi”.

O gamă largă de produse

Aplicația atrage atât prin ușurința de utilizare și gama foarte largă de oferte. Orice utilizator al aplicației poate ca, de oriunde s-ar găsi, să afle care sunt și să își aleagă ofertele din magazinul său preferat. Aceste oferte sunt diferite de cupoanele din revista Profi. Promoțiile și ofertele, alături de bonusurile primite automat la accesarea aplicației, reprezintă șanse pe care rețeaua le pune la dispoziția clienților săi pentru a le proteja pe cât posibil puterea de cumpărare serios afectată de pandemie și de efectele pe care războiului din Ucraina le are asupra economiei.

Unul dintre ingredientele succesului aplicației s-a dovedit a fi faptul că atunci când cineva o folosește poate să revadă ce a cumpărat în timp sau să-și verifice cheltuielile și bonurile sale digitale.

Jocul din aplicația Profi

O noutate remarcată de clienți este jocul pe care îl conține. Este vorba de o premieră în rândul aplicațiilor din retailul alimentar autohton, primită cu apreciere atât de clienții Profi, cât și de furnizorii care prin participarea la proiect beneficiază de un plus de vizibilitate pentru brandurile lor.

Având aproape 16000 de magazine integrate și partener, funcționând în întreaga țară și cu aproape 27.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din România.

Citeşte şi Noul PROFI impulsionează performanțele retailerului