Stiri: Logistica

Program STB 22-25 octombrie 2021

STB are o nouă aplicaţie prin care se pot cumpăra bilete

11.06.2021

Aplicaţie STB. Bucureştenii care utilizează mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) beneficiază de o nouă aplicaţie de plată online, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicaţia mobilă BPay.

Aplicaţie STB. 24Pay

24Pay este noua aplicaţie mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacţiei este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

„Ne dorim implementarea unor soluţii alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noştri să beneficieze de modalităţi sigure şi rapide de achiziţie a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluţia tehnologiei ne deschide mai mult către inovaţie şi ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendinţe privind plăţile digitale”, a declarat Adrian Criţ, directorul general al STB SA.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit direct din:

  • Google Play
  • App Store
  • App Gallery
  • prin scanarea codului QR afişat în mijloacele de transport public

Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziţionate prin aplicaţia BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicaţiei 24Pay.

STB SA pune la dispoziţia călătorilor modalităţi alternative de achiziţie şi plată a călătoriei precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS şi plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

Citeşte şi STB anunţă noi măsuri pentru prevenirea infecţiei cu SARS-COV 2