Stiri: Finante

Frauda Loteria de Vaccinare

Apple Pay, plăți sigure pentru clienții Unicredit

27.06.2019

Apple Pay, modalitate simplă, rapidă și sigură de plată pentru clienții Unicredit. Apple Pay reprezintă o modalitate ușoară, rapidă dar și sigură de efectuat plăți. În prezent, Apple Pay este disponibil și pentru clienții Unicredit România. Deținătorii de carduri Unicredit pot utiliza acest sistem la toate terminalele din România și din lume care permit plăți contactless. Aceste plăți pot fi realizate fie folosind Face ID-ul sau Touch ID-ul propriu, prin Apple Watch sau online, în aplicații sau pe websitul care acceptă Apple Pay.

Apple Pay, cumpărături rapide și comode

Cardurile de debit și credit Unicredit pot fi folosite pentru cumpărături în magazin, prin aplicație sau online, indiferent că sunt accesate pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac. Pentru a putea efectua plăți cu Apple Pay, este necesar un dispozitiv compatibil dar și adăugarea cardului Unicredit Apple Pay Wallet-ului.

„Prin lansarea Apple Pay pentru deținătorii de carduri din România facem încă un pas în direcția pe care ne-am asumat-o, de inovare și digitalizare, și suntem bucuroși să le putem oferi clienților noștri noi soluții care contează pentru ei – o metodă de plată simplă, rapidă și sigură, care le îmbunătățește experiența”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul Unicredit Bank.

Apple Pay, dispozitive compatibile

Cumpărăturile online, în aplicații sau pe website-uri pot fi realizate rapid cu Touch ID sau Face ID prin dublu click pe butonul lateral. Atunci când Apple Pay este folosit pentru a plăti pentru bunuri și servicii, în aplicație sau folosind Safari, acesta funcționează pe modele iPhone 6 sau mai noi, iPhone SE, iPad Pro, iPad a cincea generație, iPad Air 2 și modele iPad mini 3 și următoarele. Pentru mai multe informații despre Apple Pay, puteți accesa https://www.apple.com/apple-pay/ și www.unicredit.ro/applepay.

Citește și CICh Năvodari, achiziție de vehicule electrice