Slide

Stiri: Companii

Aproape 200 de persoane au participat la Network Marketing Forum

03.04.2015

Pe 28 martie, aproape 200 de persoane au participat la Network Marketing Forum, prima conferință de vânzări directe şi network marketing din ţara noastră, care a avut loc la Romexpo. Evenimentul a fost deschis de Cristina Bărănescu, cofondator al platformei mlmnews.ro, primul site de ştiri din industria de network marketing, sub egida căreia s-a organizat evenimentul. Maestru de ceremonii a fost actorul, regizorul, trainerul Orlando Petriceanu, care a oferit un adevărat spectacol pe tot parcursul zilei.

„Alături de MLM News, Network Marketing Forum este încă un pas dintr-un proces de informare, de reglare a pieței și de educație vizavi de domeniul vânzărilor directe și de network marketing, proces pe care l-am început în urmă cu aproape 3 ani. Face parte dintr-un plan pe 5 ani pe care l-am gândit inițial și ne bucurăm că până acum am putut să îl urmăm așa cum ne-am propus. Asociația Educațională Opțiuni Pentru Viitor este un punct de sprijin pentru a putea duce lucrurile mai departe”, a spus Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News.

Network Marketing Forum i-a avut ca speakerii pe Iulian Prigoreanu, director general OPV, preşedintele Asociaţei Educaţionale Opţiuni pentru Viitor şi cofondator al platformei mlmnews.ro, Valentin M. Ionescu, consultant în management, fost ministru al Privatizării, Cristian Oneţiu, cofondator Life Care, antreprenor, autor şi business mentor, Gabriel Tudor Bălănescu, director marketing Forever Living Products România, Constantin (Cătălin) D. Pavel, trainer și autor, fondatorul sistemului SelfCoach şi Edy Ardeleanu, coach, trainer, Smarald Executive MonaVie,

De asemenea, Loredana Diana Cismaş, antreprenor, trainer, lifestyle coach, Diamant Nu Skin, Elena Răducu, antreprenor, autor, trainer, reprezentant Tupperware, Luminiţa Mirescu, President Director Oriflame şi Andy Szekelz, antreprenor, autor, speaker şi trainer, s-au numărat printre cei care au luat cuvântul în cadrul evenimentului.

La finalul forumului a avut loc Gala MLM News, în cadrul căreia au fost acordate 3 trofee: companiei Life Care, la categoria companii, Luminiței Mirescu, la categoria lideri, și lui Andy Szekely, Trofeul Special NMForum: Inspirational Leader & Best Trainer.

„Credem că Network Marketing Forum a început cu dreptul si a luat-o în direcția necesară de la prima ediție și asta este extraordinar. S-a creat o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori. Sau, mai bine spus, comunitatea exista deja, avea nevoie doar de un cadru în care să se exprime. Nu am făcut nimic mai mult, evenimentul NMForum din 28 martie 2015 nu ar fi avut succes dacă nu s-ar fi creat, aproape instant, o mare echipă de oameni de excepție dornici să contribuie și să îi ajute pe ceilalți. Și mă refer aici atât la speakerii care au urcat pe scenă, cât și la participanți. Le mulțumim tuturor pentru că au avut încredere în noi”, a afirmat Cristina Bărănescu, cofondator MLM News.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Educaţională Opţiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News.