Stiri: Logistica

Transfagarasanul se inchide de azi, 25 octombrie 2021.

Aproape 3 milioane lei – studiul de fezibilitatea pentru reabilitatea Transfăgărășanului

01.08.2015

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunţat că organizează o licitație pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect „Realizarea Expertizei Tehnice și Realizarea Studiului de Fezabilitate pentru Reabilitarea/Modernizarea Transfăgărășanului”, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 2,99 milioane lei, fără TVA.

„Proiectul are ca scop principal reabilitarea și modernizarea drumului existent pentru ca circulația să fie deschisă tot timpul anului și pe secțiunea de drum cuprinsă între km 10+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) prin adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare”, a anunţat CNADNR.

DN 7C este un drum de altitudine ce corelează sudul României cu Transilvania, traversând Carpații Meridionali.

„Acest drum ajunge la barajul Vidraru și este deschis traficului sezonier din iunie până în noiembrie, fiind un drum turistic de munte”, se menționează în comunicatul Companiei Naţionale de Autostrăzi și Drumuri.

Durata contractului este de 12 luni de la data de începere a contractului, respectiv șase luni pentru elaborare expertiză tehnică și studiu de fezabilitate și alte șase luni asistență acordată beneficiarului.