Arcadia Apartments Domenii intră în faza a II-a de dezvoltare

27.02.2018

Arcadia Apartments Domenii intră în faza a II-a de dezvoltare, etapă care presupune construcția a două clădiri 2S+P+5E+6-7R, care însumează 225 de apartamente și 300 de locuri de parcare dispuse în totalitate în parcarea subterană.

Cele două clădiri noi din cadrul complexului vor conține unități de tip studio, apartamente cu două, trei și patru camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri, concepute să ofere un nivel înalt de funționalitate a spațiului. Pentru a acoperi dorințele cât mai multor cumpărători, noile blocuri dispun de o foarte mare diversitate de compartimentări și includ 39 de tipuri de apartamente cu suprafețe diverse. Suprafețele pornesc de la 46 de metri pătrați pentru studio-uri și ajung la 197 de metri pătrați pentru penthouse.

La ora actuală, la jumătate de an de la momentul lansării proiectului Arcadia Apartments Domenii, se lucrează în ritm susținut la suprastructura primei clădiri de apartamente, în paralel cu subsolurile celor două clădiri din faza a II-a. Faza I a complexului urmează să fie finalizată în luna decembrie a acestui an, iar faza a II-a în mai 2019.

”Suntem încântați să vedem cum Tărâmul Fericirii prinde contur odată cu ridicarea primei clădiri a complexului și demararea fazei a II-a de dezvoltare. Lucrările de construcție decurg conform graficului, iar ritmul vânzărilor se menține alert. În 6 luni, am vândut circa 80% din prima clădire și avem deja solicitări pentru apartamente din următoarele două clădiri. Vom continua să ne îndeplinim promisiunile făcute cumpărătorilor noștri, de la concept până la execuția finală a proiectului”, declară Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Întregul complex Arcadia Apartments Domenii va cuprinde 800 de apartamente și are ca termen de finalizare trei ani.

 

 

 

Citiți și despre: