Stiri: IT&C

ARCHOS Diamond Omega, disponibil și în România

27.10.2017

ARCHOS Diamond Omega, primul smartphone ARCHOS comercializat pe piața din România, va fi lansat în țara noastră din a doua jumătate a lunii noiembrie de către Ingram Micro România, distribuitor cu valoare adăugată pentru produse și soluții IT&C.

Cu un design compact și elegant, ARCHOS Diamond Omega este produs de brandul franțuzesc ARCHOS și vine cu un ecran de 5.7”, un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835, 8GB RAM, 128GB spațiu de stocare internă, dar și patru camere. Terminalul va fi disponibil la majoritatea retailerilor IT și va avea un preț de 499.99 euro.

Datorită modemului său de ultimă generație, compatibil cu orice rețea europeană, ARCHOS Diamond Omega oferă conectivitate ultra-rapidă 4G + și WiFi ac MiMo. Cu un afișaj de peste 85% din suprafața părții  frontale, unul din cele mai mari la ora actuală, ecranul are culori strălucitoare și autentice și o lizibilitate perfectă, inclusiv în lumina zilei.

Terminalul combină punctele forte ale sistemului de operare Android 7.1 „Nougat” cu cele ale Nubia UI 5.0. Există multe posibilități de optimizare a interfeței: gesturi tactile pe marginile ecranului, afișarea meniurilor contextuale prin apăsarea pe pictograma aplicației, învățarea și predicția comportamentului utilizatorului datorită motorului de inteligență artificială, economiei de energie și multe altele.