Stiri: Constructii

Arena Residence Oradea

A început construcţia ansamblului Arena Residence Oradea

01.04.2021

Arena Residence Oradea. Prima Development Group a demarat lucrările la proiectul rezidenţial Arena Residence, conceput a fi cel mai mare şi mai modern ansamblu rezidențial construit vreodată în Oradea.

Lucrările urmează a fi finalizate în anul 2024. Investiţia totală se ridică la 65 de milioane de euro.

Arena Residence Oradea. Apartamente

Amplasat într-o zonă-cheie a orașului, aflată într-un puternic trend de dezvoltare, ansamblul rezidenţial va dispune de 1.226 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 40 și 100 mp, dar și de apartamente de tip Penthouse, proiectate după un concept arhitectural ultra-futurist gândit să integreze simbiotic geometria cubică a structurilor rezidențiale cu formele fluide inspirate de natură.

Astfel, prin spațiile vitrate generoase, toate spațiile de locuit vor beneficia de multă lumină naturală şi de o experienţă vizuală unică asupra cadrului natural în care va fi amplasat complexul.

„Am gândit proiectul Arena ca fiind unul unic, care să satisfacă nu numai exigențele celor care vor să locuiască într-un spațiu cu o arhitectură modernă, cu finisaje de ultimă generație, în locuințe sigure și fiabile, dar mai ales pe ale celor care vor să experimenteze în fiecare zi sentimentul de acasă, de loc căruia îi aparțin și căruia îi adaugă noi și noi valențe”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group

Arena Residence Oradea. La câțiva pași distanță de noul Hub Sportiv

Locuitorii ansamblului rezidențial Arena vor fi la câțiva pași distanță de noul Hub Sportiv de 5 stele din Oradea, care va îngloba:

  • un stadion de fotbal cu o capacitate de 13.000 de locuri, care va costa 45 de milioane de euro
  • o sală polivalentă cu o capacitate de 5000 de locuri, care va găzdui competiţii importante de handbal, baschet, tenis de masă sau volei.

Arena Residence Oradea. Spaţii verzi

În plus, din cele 5 hectare de teren alocate pentru construcţia complexului Arena Residence, numai 1.4 hectare vor fi rezervate construcţiei de ansambluri rezidenţiale, urmând ca 3.6 hectare să fie rezervate pentru amenajarea de:

  • spații verzi
  • zone de agrement
  • alei pietonale
  • locuri de joacă pentru copii
  • piste de biciclete modernizate
  • un coridor verde destinat special activităţilor de promenadă, de-a lungul pârâului Peta.

Mai mult, pentru iubitorii de sport, complexul va dispune şi de o sală de fitness cu o suprafaţă de 1.000 mp.

„Toate dezvoltările din ultimii ani au pus Oradea pe harta orașelor cu o calitate ridicată a vieții. Astfel, tot mai mulți locuitori din diverse zone ale țării aleg să se mute aici, să se bucure de un trai bun într-un oraș frumos, cu clădiri de calitate și o infrastructură foarte bine pusă la punct”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group.

Complexul rezidenţial este poziţionat la:

– Câteva minute de cea mai mare zonă comercială din Oradea (Auchan, Jumbo, Era Park Oradea, Dedeman, hornbach, Brico, etc.)

– 4 minute de centrul orașului şi ieşire directă către şoseaua de centură

– 5 minute de aeroport

– 3 minute de mers pe jos de Universitatea din Oradea

Citeşte şi Deficit bugetar 2021. Cele mai noi date publicate de Ministerul de Finanţe