Stiri: Constructii

Arnia a închiriat un spațiu de birouri de 1.550 metri pătraţi în Europe House

15.01.2015

Compania de software Arnia a închiriat un spațiu de birouri de 1.550 metri pătraţi în Europe House, tranzacţie intermediată de DTZ Echinox. Prin închirierea spațiului, compania își consolidează activitatea în cadrul unui singur imobil, anterior ocupând spații de birouri în două clădiri localizate în zona de centru-est a Bucureștiului.

„Clădirea Europe House a reprezentat soluția optimă pentru Arnia datorită locației, eficienței spațiilor, specificațiilor de clasa A, precum și a posibilităților de extindere”, a afirmat Eduard Turcoman, Associate Director Office & Industrial DTZ Echinox.

Arnia Software este o companie de software româno-franceză înființată în 2006, cu un portofoliu dinamic de clienți în Statele Unite, Anglia, Franța și România. Activitatea companiei include servicii de consultanță și outsourcing, precum și dezvoltarea de produse web adresate pieței românești.

„Această relocare a devenit necesară în contextul dezvoltării dinamice a companiei. Ne bucurăm că am reușit să finalizăm mutarea în noul sediu în foarte scurt timp, iar primele zile de muncă din 2015 ne-au găsit în casă nouă”, a declarat Cosmina Avram, Financial Director Arnia Software.

Europe House reprezintă un reper important al zonei centrale de business în București, având o suprafață totală închiriabilă de 16.500 metri pătraţi. Prin închirierea spațiilor de către Arnia Software, proiectul atinge un grad de ocupare de aproximativ 97%. În clădire își desfășoară activitatea companii precum Orange Romania, Metropolitan Life, BCR – Banca Pentru Locuințe, Bristol Myers-Squibb, CBRE, BSS și Qatar Airways.

„Ne dorim ca această nouă tranzacție de închiriere în portofoliul CA IMMO să constituie baza unei relații de parteneriat solid cu Arnia Software, companie reprezentativă pentru domeniul în care activează. Suntem onorați de alegerea făcută, dar în același timp ne concentrăm să menținem standardele de calitate în administrarea proprietăților noastre, în contextul unei piețe dinamice și competitive”, a declarat Marian Roman, Managing Director al CA IMMO Real Estate Management România.