Stiri: IT&C

Echipa executivă AROBS Transilvania Software.

AROBS își consolidează echipa executivă

09.10.2023

Echipa executivă AROBS Transilvania Software. Compania anunță numirea Gabrielei Mechea în funcția de Director de Integrare la nivelul grupului.

„În paralel cu strategia de dezvoltare accelerată a grupului, atât organic, cât și prin tranzacții de M&A, lucrăm intens la procesul de integrare a companiilor achiziționate în ultimii aproape doi ani în cadrul AROBS. Pentru implementarea acestui proces și stabilirea de sinergii atât cu companiile deja achiziționate, cât și cu viitoarele entități care se vor alătura grupului, aveam nevoie de un executiv cu o cunoaștere profundă a ecosistemului industriei de tehnologie. Rolul Gabrielei Mechea va fi de a maximiza colaborarea și avantajele comune la nivelul tuturor companiilor, aspect care va conduce la creșterea afacerilor acestora și, implicit, a grupului. Îi urăm Gabrielei Mechea bun-venit în echipa AROBS și suntem încrezători că împreună vom consolida poziția grupului nostru în domeniul tehnologiei, atât pe plan local, cât și global ”, a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS.

O experiență de peste 20 de ani

Gabriela Mechea este un executiv cu o experiență de peste 20 de ani în cadrul unor companii de tehnologie, atât antreprenoriale românești, cât și internaționale. De-a lungul vastei sale cariere profesionale, Gabriela Mechea a ocupat poziții de conducere în companii precum Gecad, Avira România și Vector Watch, unde a contribuit la dezvoltarea acestora la nivel local și internațional. De asemenea, în perioada 2019-2023, Gabriela Mechea a fost Director Executiv al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS).

Echipa executivă AROBS Transilvania Software. Ce spune Gabriela Mechea?

„Este o bucurie să mă alătur celor 1.200+ colegi din Grupul AROBS și să îmi aduc contribuția la creșterea și consolidarea companiei. Succesul AROBS este unic în industria românească de tehnologie, cu o creștere organică greu de egalat, prin expansiunea pe baza politicii accelerate de achiziții, atât în România, cât și în afara țării, dar și prin proiecte de inovare. Astfel, numirea mea ca director de integrare mă onorează”, a declarat Gabriela Mechea, Director de Integrare al AROBS Transilvania Software.

În calitate de Director de Integrare al AROBS, Gabriela Mechea va fi responsabilă de armonizarea activităților companiilor achiziționate de grup în ultimii aproape doi ani, precum și a entităților ce urmează să se alăture AROBS în cadrul procesului continuu de creștere a grupului prin tranzacții de M&A.

Citește și Rezultate AROBS 2023: Afaceri de 241,1 milioane de lei la nivel consolidat în primul semestru