ARTmania 2020

ARTmania 2020: Primele trupe care au confirmat prezența

19.12.2019

ARTmania 2020 a anunțat primele noutăți ale ediției aniversare. Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe artmaniafestival.ro. Așadar, Amon Amarth, Clutch, Cult of Luna, My Dying Bride, Myrkur și The Vintage Caravan fac parte din primul val de confirmări la cea de-a 15-a ediție ARTmania Festival.

Festivalul va avea loc în perioada 24-25 iulie 2020, în Piața Mare din Sibiu

ARTmania 2020. Prețuri abonamente

Abonamente individuale pentru ediția aniversară a festivalului, la prețul de 190 lei/ buc. sunt disponibile într-un număr limitat de 500 de bucăți pe artmaniafestival.ro. Acestea pot fi achiziționate până pe 31 decembrie 2019. După această dată, o nouă etapă de pre-sale va începe, în cadrul căreia abonamentele vor avea prețul de 290 lei/ buc.

ARTmania Festival este primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă și divertisment („entertainment”).

ARTmania 2020. Promovarea expresiei artistice

Evenimentului este o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock.

De-a lungul edițiilor sale, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Însă, festivalul nu înseamnă doar concerte ale unor mari formații internaționale și locale. Muzica este componenta de bază de la care a pornit totul, însă, reprezintă doar o parte din experiența pe care festivalul a dorit să o ofere iubitorilor de artă din România și din străinătate.

ARTmania 2020. Evenimente

ARTmania a fost gândită ca o platformă culturală menită să ofere publicului cât mai multe evenimente și moduri de a experimenta forme variate de expresie artistică, precum:

  • concerte
  • expoziții
  • lansări de carte
  • proiecții de film

Acest spațiu comun de întâlnire al artiștilor și publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, găzduit de Piața Mare și de cetatea medievală, creează spațiul de poveste și magia care reprezintă, în esență, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din țara noastră și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, ARTmania și-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept îndrăzneț și al unui ambient special.

În 2020, pe scena ArtMania vor urca:

  • Amon Amarth – Suedia
  • Clutch – SUA
  • Cult of Luna – Suedia
  • My Dying Bride – Marea Britanie
  • Myrkur – Danemarca
  • The Vintage Caravan – Islanda

Citește și S-a lansat FlixCar, o nouă platformă de carpooling

 

 

Citiți și despre: