Stiri: Logistica

ARVAL a ajuns la 1 milion de autovehicule deţinute în flota sa

29.11.2016

ARVAL, companie specializată în leasing-ul operațional auto, a ajuns la 1 milion de autovehicule deţinute în flota sa, la nivel internaţional. Această realizare a fost posibilă prin efortul comun al tuturor echipelor companiei, din fiecare ţară. La nivel internaţional, mai mult de 6.000 de angajați livrează zilnic consultanță de specialitate și servicii clienților din 28 de țări. De curând, în România compania a sărbătorit primii 10 ani de activitate pe piața de leasing operațional.

“Este un moment foarte important pentru noi. ARVAL înseamnă, pe lângă cele 1.000.000 de maşini, un vis împlinit – câştigarea încrederii oamenilor. Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi promitem să păstrăm în parteneriatele noastre aceleaşi standarde înalte de calitate. Credem într-un viitor al inovației și al proiectelor îndrăznețe iar experiența acumulată, entuziasmul, grija şi dorinţa de a dezvolta întotdeauna parteneriate solide, ne vor situa şi mai aproape de clienţi. Sunt extrem de mândru că Arval România a adus propria contribuție la această reușită globală, iar acest drum sigur va continua, la fel de provocator și de entuziasmant pentru noi.” declară Dan Boiangiu, General Manager ARVAL România.

Performanţele au condus la o creştere semnificativă cu 15% a flotei administrate de ARVAL România comparativ cu noiembrie 2015. În prezent, compania este unul dintre jucătorii cei mai importanți de pe piața locală a leasing-ului operațional.

“În România, la finalul lunii noiembrie 2016 ne bucurăm de încrederea a peste 400 de clienți, cu un număr total de 8.300 de autovehicule în administrare.” afirmă Dan Boiangiu, General Manager ARVAL România.