Stiri: Logistica

Arvato deschide un centru Opel în București

08.11.2017

Arvato Services, deținut de grupul media german Bertelsmann, a anunţat că îşi începe oficial activitatea și în București, pentru clientul Opel. În noul centru lucrează deja 30 de persoane, iar până la finele anului compania intenționează să ajungă la 80 de angajați. De asemenea, Arvato a anunţat și numirea Danielei Micușan ca Director General al filialei din România, funcție dezvoltată recent.

„Dorim să ne extindem prezența în România, astfel încât parteneriatul cu Opel a venit la momentul potrivit. Suntem acum în plin proces de angajare pentru biroul din București și continuăm să dezvoltăm și celelalte centre din România, deoarece am găsit aici persoane bine pregătite, serioase și dornice să se dezvolte profesional. Mizăm ca la sfârșitul anului să avem în total peste 1.600 de angajați”, a declarat Matthias Müller, Director Customer Services Nearshore, Arvato Bertelsmann.

În București, compania caută agenți de asistență a clienților vorbitori de italiană, germană, franceză ori spaniolă la nivel expert. Aceștia trebuie să cunoască și limba engleză pentru a participa la discuții multi-naționale, să poată folosi cu ușurință pachetul Microsoft Office, Internet Explorer și diverse aplicații de comunicare, să aibă o gândire logică pentru rezolvarea oricărei situații și să poată lucra eficient în echipă. Experiența în relațiile cu clienții reprezintă un avantaj. Sunt disponibile și posturi de analist de date, supervizor, lider de echipă.

Pachetul de beneficii oferite include, pe lângă salariu, tichete de masă, bonusuri de performanță și bonusuri anuale, asigurare medicală privată pentru angajat și reduceri pentru membrii familiei, ajutor de naștere, acces la biblioteci online, programe de sănătate la birou, reduceri la săli de sport și diverse activități recreaționale, traininguri de dezvoltare personală și profesională, precum și posibilitatea de a participa la diverse evenimente susținute sau sponsorizate de companie.

În plus, o altă noutate din cadrul extinderii companiei vine de la centrul din Brașov, care a deschis un nou departament de dezvoltare IT, ce realizează aplicații software pentru industria de infrastructură și utilități publice. În prezent, departamentul este format dintr-o echipă de 10 programatori, iar până la sfârșitul anului compania dorește să ajungă la 20 de programatori. Acolo, se caută atât programatori cu experiență și cunoștințe solide, cât și candidați la începutul carierei în IT și care doresc să se dezvolte, deoarece compania oferă traininguri personalizate în funcție de nivelul de pregătire al candidaților. Specializările căutate sunt Java și web.

Extinderea susținută de companie se concretizează prin numirea Danielei Micușan în funcția de Director General, de la începutul lunii iulie.

„Prioritățile noastre includ dezvoltarea strategică a prezenței în România, printr-o creștere consolidată și prin afirmarea ca lider de piață atât în ceea ce privește calitatea și competitivitatea serviciilor oferite, cât și ca angajator preferat în industrie”, a declarat Daniela Micușan, Director General, Arvato România.