Stiri: Finante

ASF: AS INVEST şi YOUTRADEFX nu sunt autorizate să presteze servicii financiare

05.01.2015

Autoritatea de Supraveghere Financiară atrage atenţia că societatea AS INVEST și firmele care fac parte din grupul YOUTRADEFX nu sunt autorizate de ASF să presteze servicii și activități de investiții financiare.

Autoritatea precizează că în exerciţiul atribuţiilor de autoritate de reglementare și supraveghere a operațiunilor derulate pe piaţa de capital, ASF readuce în atenție investitorilor  faptul că societatea AS INVEST nu este autorizată să presteze servicii și activități de investiții financiare prevăzute de Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările si completările ulterioare.

De asemenea, platforma care poate fi accesată de pe site-ul www.youtradefx.com/ro nu este pusă la dispoziţie de către un intermediar autorizat şi supravegheat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

„Atragem atenția asupra faptului că activitatea prestată de aceste entități nu intră în sfera de supraveghere a ASF, iar clienții acestora nu beneficiază de protecția Fondului de Compensare a Investitorilor”, conform ASF.