Asigurare animale de companie City Insurance - Asigurare de sanatate animale de companie

Asigurare de sănătate pentru animale de companie

21.03.2019

Asigurare animale de companie City Insurance. Asigurare de sănătate animale de companie. City Insurance lansează, în cadrul PetExpo, de la Romexpo, o asigurare pentru animalele de companie. Astfel, cei care dețin câini sau pisici vor putea încheia o asigurare de sănătate pentru a deconta eventualele cheltuieli generate de îmbolnăvirea acestora.

Asigurare animale de companie City Insurance. Asigurare de sănătate animale de companie. Contracte

Asigurarea va fi lansată în cadrul celei de-a XI-a ediții a târgului dedicat animalelor de companie, PetExpo. Așadar, în perioada 12-14 aprilie, posesorii de animale vor putea încheia contracte de asigurare chiar la standul asiguratorului.

Asigurare animale de companie City Insurance. Asigurare de sănătate animale de companie. Prețuri

“Costul asigurării se estimează în funcție de planul de acoperire ales, caracteristicile animalului de companie (vârstă, greutate, starea de sănătate actuală) și frecvența de plată a primei de asigurare. Astfel, pentru planul Basic pentru un câine rasa Bichon, cu vârsta de 3 ani și greutate de 5 kg, în stare foarte bună de sănătate și istoric medical complet, prețul asigurării este 50 de euro/an, sumă care poate fi platită integral sau în 2-4 rate egale”, a declarat Alexandru Mitulescu, reprezentantul companiei de asigurări.

Asigurare animale de companie City Insurance. Asigurare de sănătate animale de companie. Ce include polița?

Asigurarea se numește “Perfect Petcover”. Aceasta acoperă vizitele la medicul veterinar și include:

  • consultații
  • spitalizare
  • imagistică
  • analize
  • intervenții chirurgicale
  • medicația specifică

Proprietarii animalelor pot negocia cu asiguratorul atât planul de plată cât și nivelul de acoperire potrivit.

“În anumite condiții și în funcție de planul de acoperire ales, pot fi acoperite și cheltuielile în legătură cu: medicația pentru boli cronice, pensiune pentru animale, despăgubiri pentru decesul animalului ca urmare a unui accident sau costurile de incinerare”, a mai precizat reprezentantul firmei de asigurări.

Conform companiei, o primă Basic poate acoperi despăgubiri de până la 500 de euro pentru tratamente și intervențiile în caz de accident. Un plan extins va beneficia de o decontare a până la 2500 de euro.

Din această sumă, proprietarul va putea deconta serviciile de tratament sau incinerare, în caz de deces.

O parte din sumă, mai exact 50 de euro, poate fi folosită și pentru anunțuri publicitare, în cazul pierderii animalului.

Asigurare animale de companie City Insurance. Asigurare de sănătate animale de companie. Despre târgul PetExpo

City Insurance va fi prezentă în cadrul celei de-a 11 ediții a târgului PetExpo cu ofertă dedicată proprietarilor de animale de companie.

Alături de serviciile de asigurare, în cadrul târgului proprietarii vor putea găsi servicii ale cabinetelor veterinare, de nutriție și îngrijire.

“Anul acesta, oferta PetExpo este orientată către specialiști, medici veterinari și proprietarii de animale de companie. Ne dorim ca serviciile oferite de expozanți să fie cât mai apropiate de nevoile participanților noștri”, a declarant Ilie Pană, organizatorul Pet Expo.

Citește și Mezelurile Lidl fără aditivi: Anunțul făcut de companie

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Asigurare de sănătate pentru animale de companie

  1. Pingback: Piata serviciilor de consultanta - Horvath & Partners | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.