Asigurare completă cu STILL Plus

18.07.2018

Diminuarea riscurilor din sectorul logistic a devenit o temă importantă pentru fiecare companie. Şi, în acest context, STILL înțelege necesitatea companiilor de a fi protejate împotriva costurilor neașteptate și nebugetate, precum şi a situațiilor care pot interveni întâmplător cu stivuitoarele. Pentru acestea, compania a creat produsul premium: STILL Plus.

„Dacă va doriți: siguranța costurilor cu reparațiile utilajelor, eliminarea riscurilor cu defecțiunile utilajelor, activitate relaxată, operatori eficienți, previzionare a costurilor, atunci, STILL Plus este perfect pentru proiectul dumneavoastră!”, au explicat reprezentanţii companiei.

Astfel, cu STILL nu veți avea surprize financiare de la evenimente neobișnuite. Astfel, STILL Plus – asigurarea completă a autovehiculelor – oferă protecție împotriva riscurilor care pot fi împărțite în trei grupe:

– Neglijență

– Riscurile tehnice

– Situațiile neașteptate

Mai exact, STILL Plus oferă protecție, printre altele, împotriva accidentelor, erorilor de funcționare, lipsei de apă, ulei sau lubrifiant, scurtcircuit, curent în exces sau tensiune în exces, defectării echipamentelor de siguranță, focului (cauză interioară), fulgerelor, exploziei și furtunii.

„Lucrurile se întâmplă adesea în mod neașteptat. De exemplu, un stivuitor poate
rapid să funcționeze neconform din cauza unui accident și dumneavoastră sunteți
cel care se confruntă cu costurile de reparație neprevăzute – dar nu și cu STILL
Plus. Ca parte a acestei garanții, STILL vă oferă o opțiune suplimentară de acoperire
împotriva costurilor generate din cauza unei erori umane sau defecțiuni tehnice, de
incendiu pentru stivuitoare, fulgere sau furtună: produsul STILL Plus. Acesta nu are
doar rolul de a va garanta reparații rapide și profesionale ale stivuitoarelor, dar STILL
preia toate costurile de remediere rezultate pentru dumneavoastră”, conform companiei.

De asemenea, STILL Plus acoperă riscul defecțiunilor provocate de către operator, a căror reparare nu este inclusă în garanție sau Full service.

 

 

 

Citiți și despre: