Roaming 2021

Flanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobile

02.10.2018

Asigurarea pentru telefonul mobil este posibilă acum şi la Flanco. De fapt, se pot asigura toate dispozitivele mobile, fie că e vorba de un smartphone, de un laptop sau de o tabletă. Compania a anunţat că a lansat acest serviciu în colaborare cu compania UNIQA Asigurări.

Serviciul de asigurare a telefonului mobil oferit de Flanco se adresează atât persoanelor fizice, cât şi firmelor sau companiilor.

Asigurare telefon mobil Flanco: Daune accidentale şi furt

Serviciul acoperă daunele accidentale și furtul. La Flanco, telefoanele mobile se pot asigura pe o perioadă de 12 sau 24 luni.

Astfel, clienții retailerului beneficiază de repararea sau înlocuirea telefonului, laptopului sau a tabletei dacă au încheiat o asigurare atunci când au cumpărat produsul respectiv.

Asigurarea poate fi cumpărată pentru orice telefon, tabletă sau laptop din oferta Flanco. Aceasta se pot încheia pe loc în rețeaua de magazine ale retailerului.

Asigurare telefon mobil Flanco: Ce spun reprezentanţii retailerului?

“În ultimii ani, am observat tendința clară a clienților noștri de a se orienta către produse de ultimă generație și cu specificații de top, capabile să le facă viața mai ușoară și mai frumoasă, chiar dacă acestea presupun o investiție mai ridicată”, spune Cătălin Croitoru, Director de Achiziții Flanco Retail.

Acesta a mai spus că este vorba despre toate categoriile de produse, însă cea mai vizibilă tendinţă se întâlneşte în cazul smartphone-urilor, laptopurilor și tabletelor.

„Cum investițiile ridicate presupun și un risc pe măsură, am decis să răspundem așteptărilor clienților noștri printr-un serviciu de asigurare dedicat”, a completat el.

Asigurare telefon mobil Flanco: Furtul în împrejurări grave

Asigurarea acoperă două dintre cele mai des întâlnite riscuri. Este vorba de deteriorarea accidentală. În acest caz, asiguratorul fie repară, fie înlocuiește produsul cu unul nou. De asemenea, asigurare acoperă și furtul în împrejurări grave. Deci, produsul este înlocuit dacă este vorba despre efracție sau despre deposedare prin amenințări sau violență,

Asigurarea este valabilă şi dacă incidentele s-au produs în afara ţării.

Asigurare telefon mobil Flanco: Ce spun reprezentanţii UNIQA Asigurări?

“Ne dorim să dezvoltăm produse care să răspundă nevoilor reale pe care le identificăm în rândul potențialilor clienți. Parteneriatul cu Flanco corespunde orientării noastre strategice, oferind posibilitatea clienților să își protejeze telefonul mobil, laptopul sau tableta împotriva daunelor accidentale sau furtului prin încheierea unei asigurări, aceste dispozitive fiind deseori predispuse unor astfel de riscuri. De asemenea, ne-am bucurat să vedem că am acoperit o nevoie stringentă a clienților, fapt confirmat de succesul ofertei noastre: peste 6.500 de asigurări vândute în primele 6 luni de la lansare”, a declarat Nadia Pietreanu, Direcția Marketing și Strategie Dezvoltare Vânzări, UNIQA Asigurări.

Citeşte şi Veste bună pentru utilizatorii Taxify! Compania a lansat parteneriatul cu Google Maps

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Flanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobile

  1. Pingback: Director FM Logistic Romania: Cine a preluat functia? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.