Stiri: Companii

Faliment societati de asigurare

Două noi servicii online, lansate de Asirom

24.04.2020

Asigurări Asirom. Compania Asirom VIG lansează două noi servicii online. Este vorba de inspecția de risc pentru asigurarea CASCO și notificarea daunei pentru asigurarările de sănătate. Ambele servicii sunt disponibile pe asirom.ro.

Asigurări Asirom. Inspecția de risc pentru Casco

Clienții companiei de asigurări își pot efectua singuri inspecția de risc pentru polițele CASCO, cu ajutorul aplicației de pe website, respectând instrucțiunile tehnice privind fotografiile și transmițându-le ulterior online companiei. Mai exact, utilizând numărul de ofertă/poliță, clienții intră în aplicație, fotografiază mașina conform instrucțiunilor și, cu un singur click, informațiile sunt transmise către Asirom, iar polița poate fi încheiată.

Noile servicii lansate de Asirom reprezintă încă un pas în simplificarea procesului de vânzare și accesare servicii.

Asigurări Asirom. Ce spune conducerea companiei?

„Mai mult decât oricând ne focusăm pe digitalizarea serviciilor. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri, oferindu-le servicii și produse simple și sigure și răspunzând cât mai bine nevoilor acestora, cu atât mai mult în contextul actual. Online este simplu și mai sigur”, a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom VIG.

După efectuarea inspecției de risc, fotografiile sunt analizate de către consultanții companiei. Dacă sunt necesare informații suplimentare, clienții primesc un link, via e-mail sau sms, pe care accesându-l, pot completa datele solicitate.

Inspecția de risc CASCO online este un instrument util și partenerilor Asirom. Motivul este următorul: se simplifică procesul de emitere a unei polițe CASCO și se elimină timpii de așteptare.

Cumpărarea unui polițe

Asirom a simplificat și procesul de cumpărare a unei polițe de asigurare. Clienții lasă un mesaj pe asirom.ro, la secțiunea Cere o ofertă. După aceea, în maximum o oră sunt contactați de un agent, aleg produsul de asigurare potrvit nevoilor lor, plătesc online și sunt Asigurați.

Citește și Suspendarea ratelor OTP Bank. Anunțul făcut de bancă pentru toți clienții care au luat credite