Stiri: Finante

Asigurari de calatorie

Groupama lansează o nouă asigurare de călătorie

01.10.2020

Asigurări de călătorie. Groupama Asigurări a anunţat că a lansat asigurarea pentru călătorii în România. Preţul unei asigurări începe de la 34 lei de persoană, pentru o vacanţă de patru zile şi creşte în funcţie de numărul de zile acoperite şi de clauzele suplimentare incluse.

Conform datelor companiei, românii sunt mai interesaţi în prezent de călătorii interne, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus şi al restricţiilor de călătorie impuse de alte ţări.

Asigurări de călătorie. Vacanţe în România

Asigurarea se adresează clienţilor români sau străini care cumpăra vacanţe în România prin agenţii de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil şi poate fi achiziţionată din agenţiile Groupama Asigurări, dar şi prin colaboratori. În curând, asigurarea pentru călătorii în România va putea fi achiziţionată şi prin intermediul site-ului companiei.

”Contextul actual a schimbat paradigma vacanţelor peste hotare. La rândul nostru, ne-am adaptat şi am creat un produs care răspunde nevoilor reale ale clienţilor, de astăzi, călătoriille interne. Ultimele luni ne-au arătat că suntem rezilienţi, că există soluţii pentru a ne petrece timpul liber în siguranţă şi relaxaţi şi, nu în ultimul rând, că avem o ţară ofertantă în materie de destinaţii. Acum putem călători mai liniştiţi”, a declarat Călin Matei, director general adjunct, Groupama Asigurări.

Asigurări de călătorie. Pachetul de bază

Pachetul de bază al asigurării pentru călătorii în România include asigurarea pentru urgenţe medicale şi accidente, în cuantum de 10.000 euro, respectiv 1.000 euro, oferind clienţilor acces 24/7 la organizarea şi decontarea directă a serviciilor de asistenţă. Clientul are posibilitatea de a adăuga în asigurarea sa atât adulţi, cât şi copii.

Preţuri

Preţul unei asigurări începe de la 34 lei de persoană, pentru o vacanţă de 4 zile şi creşte în funcţie de numărul de zile acoperite şi de clauzele suplimentare incluse.

Poliţa de asigurare pentru călătoriile desfăşurate în România poate include şi o serie de acoperiri suplimentare, adăugate în funcţie de nevoile fiecărui client: acoperire medicală în cazul practicării unor sporturi de sezon, în cazul zborurilor interne cu avionul sau întreruperii/extinderii călătoriei.

Citeşte şi Vaccin antigripal gratuit 2020. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii