Stiri: Finante

Prețurile RCA 2024.

Asigurări online Asirom. Veste bună pentru români!

17.08.2020

Asigurări online Asirom. Începând cu luna august, produsele din gama de asigurări auto Asirom pot fi cumpărate online de pe www.myasirom.ro. Clienții pot opta atât pentru CASCO, cât și pentru asigurarea RCA. În plus, până la finalul lunii septembrie pot beneficia de tarife preferențiale la toate clauzele suplimentare.

Asigurări online Asirom. Trei paşi simpli

Atât CASCO, cât și asigurarea RCA, pot fi cumpărate în trei pași simpli de pe www.myasirom.ro:

  • se introduc datele mașinii și ale conducătorului auto
  • se aleg acoperirile suplimentare dorite
  • se selectează una dintre opțiunile de preț afișate, personalizate în funcție de datele mașinii.

Ultimul pas îl reprezintă salvarea ofertei, plata online și emiterea poliței din contul MyAsirom.

Inspecţia de risc pentru asigurarea CASCO

Din același cont se poate efectua și Inspecția de Risc pentru asigurare CASCO (sau se poate opta pentru inspecția de risc efectuată de către un consultant Asirom). Polița se primește pe e-mail și poate fi vizualizată și descărcată și din contul MyAsirom.

Asigurări online Asirom. Strategia companiei de asigurări

„Principalul obiectiv al strategiei noastre este să creăm pentru client o experiență cât mai plăcută, simplă și folositoare. Astfel că facem serviciile să fie disponibile și în online, pentru a oferi acces rapid, sigur și fără a fi nevoie de intervenția unui agent, cu toate că asistența este mereu disponibilă, atât online, cât și offline. Acum este și mai simplu pentru clienții noștri să achiziționeze pachetul de asigurări auto: totul online, în aproximativ 10 minute. Mai ales în această perioadă în care am devenit poate mai conștienți că trebuie să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei dragi, dar și bunurile care ne fac viața mai ușoară, precum autoturismul personal”, a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom VIG.

Citeşte şi Fonduri pentru Educaţie 2020. Câţi bani s-au alocat prin rectificarea bugetară?