Stiri: Companii

Asirom VIG numește un nou Director de Subscrieri

07.07.2017

Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG), una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, îl numește pe Florin Niculescu în funcția de Director al Diviziei de Subscrieri și Reasigurări, urmând să coordoneze o echipă de 23 de oameni.

Cu aproape 20 de ani de experiență în domeniul asigurărilor, Florin Niculescu este considerat unul dintre cei mai buni specialiști în subscrieri din industrie. În noua sa funcție, acesta va viza optimizarea portofoliului de asigurări generale al Asirom VIG și creșterea pe toate segmentele non-viață.

„Credem că schimbarea vine din interior și luăm în mod constant măsuri pentru a ne perfecționa. Astfel, ne concentrăm pe a avea alături cea mai bună echipă de profesioniști, care să deservească și să vină în întâmpinarea clienților noștri. Ne bucurăm să îl avem alături pe Florin Niculescu, care vine cu o suită importantă de cunoștințe în industrie și o expertiză centrată pe client – calități pe care dorim să le valorificăm la nivelul întregii echipe. Asirom VIG astăzi este o companie mai puternică, mai încrezătoare și mai pregătită să facă față atât provocărilor, cât și oportunităților din piață. Prin urmare, vom continua să ne dezvoltăm, vizând creșterea sustenabilă și performanța sănătoasă pe termen lung”, a declarat Juraj Lelkes, CEO Asirom VIG.

Anul trecut, Asirom VIG a adoptat măsuri importante de eficientizare a operațiunilor, cu scopul de a îmbunătăți experiența clienților.

Florin Niculescu a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universității Politehnica din București. Anterior, a ocupat funcții de management, atât în România, cât și în străinătate, în companii precum Uniqa Asigurări, Generali Asigurări, AIG Europe și Marsh & McLennan Companies.

„Am avut mereu convingerea că succesul procesului de subscriere, pentru toate părțile implicate – clienți, asigurator, intermediari – necesită o înțelegere profundă a expunerilor la risc și a nevoilor specifice clienților. Astfel, sunt încântat să mă alătur echipei de profesioniști a Asirom VIG, care se concentrează pe maximizarea satisfacției clienților și pe colaborarea pe termen lung cu aceștia. Mi-am propus să lucrăm îndeaproape și să obținem rezultate excepționale alături de partenerii noștri”, a spus Florin Niculescu.