Stiri: Sanatate

Asistenții medicali care vor să lucreze în Anglia vor fi recrutați la fel ca până acum

08.07.2016

Asistenții medicali și infirmierii care vor să muncească în Anglia vor fi recrutați la fel ca până acum și se vor bucura de aceleași beneficii. Cu toate că 51,9 la sută dintre cetăţenii britanici au votat pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană, acest proces este unul îndelungat, ce ar putea dura și doi ani. Așadar, cei care vor aplica în această perioadă pentru posturile de asistenți și infirmieri medicali în Anglia nu vor întampina probleme în acest proces și se pot bucura de aceleași beneficii ca până acum, confom firmei de recrutare și angajare directă de personal medical auxiliar, Avanta Care LTD.

Compania recrutează infirmieri și asistenți medicali, pentru azilurile de bătrâni din Anglia.Compania britanică oferă asigurarea că românii care aplică acum nu vor întampina dificultăți în acest proces.

„Deși Marea Britanie și-a anunțat ieșirea din UE, procesul de recrutare pentru asistenți medicali și infirmieri a rămas neschimbat. Cei care își doresc sa lucreze în Anglia au posibilitatea să aplice acum și să lucreze în aceleași condiții. Până când noile prevederi vor fi puse în practică, procesul de recrutare rămâne la fel, de aceea îi încurajăm pe aplicanți să își urmeze cariera fără rețineri.”, a declarat dl. Craig Roberts, Business Development Manager- Avanta Care.

În prezent, aproximativ 180.000 de români muncesc legal în UK și contribuie la bugetul de stat. În plus, nici salariile și facilitățile angajaților nu s-au schimbat, potrivit companiei de recrutare.