Stiri: Companii

Asociația ABSL are un nou director

18.05.2017

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii a anunţat numirea lui Cosmin Pătlăgeanu în funcția de președinte al asociației și schimbări la nivelul structurii consiliului director.

Alături de Cosmin Pătlăgeanu, din noul consiliu director al ABSL fac parte, începând cu luna mai 2017, Ecaterina Ion – GM & Country HR Leader Hewlett Packard Enterprise, Cristian Cilibiu – Senior Project Manager UniCredit Business Integrated Solutions, Ciprian Dan – Location Head Wipro BPS, Cătălin Iorgulescu – Head of Operations SAMSUNG SSCE, Shibu Nambiar – SVP & COO, Genpact Europe, LatAm & Africa și Dragoș Ștefan – EMEA Launch Manager, Stefanini.

Cosmin Pătlăgeanu îl urmează la conducerea ABSL România pe Florin Grama, președinte al asociației din aprilie 2015 până în aprilie 2017, preluând misiunea de a continua inițiativele strategice ale organizației.

Sectorul serviciilor pentru afaceri contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a României, iar ABSL, ca principală asociație ce sprijină industria, are un rol esențial în colaborarea dintre companiile din domeniu și autorități, precum și în susținerea evoluției acestei zone.

“Sunt onorat să contribui, alături de membrii ABSL, la realizarea obiectivelor strategice ale Asociației. Cred că este acum un moment bun în creșterea zonei de servicii pentru afaceri și este important să îl menținem, punând accentul pe dialog și implicare, la toate nivelurile. România este o destinație atractivă pentru investiții și o locație cheie pentru companiile care deja au operațiuni aici, însă competiția este dură și trebuie să ne păstrăm avantajele competitive”, a declarat Cosmin Pătlăgeanu.

Noul președinte al ABSL România își va canaliza cunoștințele și abilitătile pentru a sprijini și a coordona inițiativele asociației, pentru a dezvolta noi proiecte și pentru a crește vizibilitatea României în vederea obținerii de noi investiții străine.