Stiri: Companii

Asociatia Cafelei de Specialitate are un nou presedinte

Asociația Cafelei de Specialitate are un nou președinte

04.02.2020

Asociația Cafelei de Specialitate. Christina Meinl, Head of Innovations Julius Meinl Coffee Group, este noul președinte al Asociației Cafelei de Specialitate (SCA). Ea și-a început activitatea în cadrul Asociației la data de 1 ianuarie 2020 alături de alți șase membri noi ȋn consiliul de administrație.

Asociația Cafelei de Specialitate. Moştenitoarea Julius Meinl

Christina Meinl este moştenitoarea grupului austriac Julius Meinl, ajuns la a cincea generaţie. De şapte ani, ea este liderul departamentului de inovaţie. Sub conducerea sa, brand-ul a lansat inovații precum:

  • conceptul de cafea de ultimă generație 1862 Premium, Cold Brew
  • cafeaua artizanală, Julius Meinl The Originals

Asociația Cafelei de Specialitate. Planuri de viitor

Ca Președinte al SCA, Christina Meinl își propune să extindă rețeaua globală care sprijină comunitățile locale și să crească diversitatea în cadrul organizației.

Christina Meinl va fi cel de-al treilea președinte al SCA. În anul 2019, ea a deținut funcția de Vicepreședinte.

Ce spune Christina Meinl?

„Sunt încântată să fiu numită președinte al SCA. Aștept cu nerăbdare să ducem mai departe obiectivele SCA în 2020 și să continuăm munca deosebită și progresele realizate de președinții precedenți. În special, urmăresc să îmbrățișez diversitatea sub toate formele pe parcursul mandatului meu, deoarece cred că orice organizație cu cât este mai diversă, cu atât deține mai multe abilități.”, a spus Christina Meinl, Head of Innovations al Julius Meinl, președinte al Asociației Cafelei de Specialitate .

Despre Asociația Cafelei de Specialitate

Asociația Cafelei de Specialitate este o organizație globală care are ca scop să dezvolte și să facă cunoscută cafeaua de specialitate la nivel mondial.

De asemenea, SCA sprijină activitățile care oferă cafelei de specialitate substanţă, precum şi echitate și durabilitate întregului lanț de valori. Organizația a fost formată în 2017 în urma fuziunii Asociațiilor de cafea de specialitate din America și Europa (SCAA și SCAE). Acum Asociația Cafelei de Specialitate este formată din 14.000 de membri.

Citește și Vodafone România are un nou director de HR. Cine va prelua această funcție?