Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi-a ales o nouă conducere

24.04.2017

Președinția Asociației Litoral – Delta Dunării va fi deținută, în continuare, de patronatul ANAT, reprezentat de Cristian Bărhălescu. De asemenea, Adunarea Generală a asociaţiei a decis ca interesele organizației să fie reprezentate de Corina Martin, ca președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

„Asociația Litoral — Delta Dunării și-a ales noua conducere pentru perioada 2017 — 2019, în cadrul Adunării Generale de Alegeri. Astfel, președinția Asociației Litoral — Delta Dunării este deținută în continuare de Patronatul ANAT, reprezentat de Cristian Bărhălescu. De asemenea, au fost aleși și cei patru vicepreședinți ai Asociației, astfel: pentru Constanța — Consiliul Județean Constanța (prin Corina Martin), Municipiul Constanța (prin Mirela Matichescu), pentru Tulcea — Consiliul Județean Tulcea (prin Horia Teodorescu) și Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării (prin Daniel Ilușcă)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

Din Consiliul Director ales pentru perioada 2017-2019 mai fac parte Primăria Năvodari și Primăria Limanu. Totodată, Adunarea Generală a Asociației a mandatat-o pe Corina Martin să reprezinte, în continuare, Asociația Litoral — Delta Dunării, ca președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

 

 

Citiți și despre: