Stiri: Retail

Asociatia Ro-Retail

Asociaţia Ro-Retail, alături de comunitate

01.07.2020

Asociaţia Ro-Retail. Organizația Patronală a Retailerilor din România – Ro-Retail, împreună cu membrii săi, a fost alături de comunitate în perioada de criză determinată de pandemia de coronavirus.

„Ultimele luni au fost dificile pentru întreaga lume, iar situația fără precedent în care ne-am regăsit ne-a învățat să ne schimbăm prioritățile și modul de viață”, spun reprezentanţii Asociaţiei.

Asociaţia Ro-Retail. Acte de caritate

În timpul acestei perioade, Organizația Patronală a Retailerilor din România – Ro-Retail, împreună cu membrii săi, a fost alături de comunitate prin diferite acte de caritate care au contribuit la ajutarea spitalelor, dar și a familiilor care au nevoie de ajutor.

Cu toate că și membrii Ro-Retail s-au aflat în dificultate financiară în aceste luni prin prisma faptului că deși nu au mai avut activitate în punctele fizice, chiriile nu au fost suspendate, au susținut și încurajat actele de donație către cei aflați în impas.

Asociaţia Ro-Retail. Donaţii

Printre membrii Ro-Retail care au donat comunității se numără Lego care a licitat „Pisica Lego” pe pagina de Facebook, Manufaktura care a donat biscuiți, Poema care a sprijinit lupta împotriva Covid-19 printr-o donație de măști.

Asociatia Ro-Retail. De asemenea, printre aceștia se mai regăsesc La Femme cu o donație de articole vestimentare, Cărturești care a ajutat printr-o donație de carte, Benvenutti care a donat articole de încălțăminte, măști și un laptop și NISSA cu măști atât pentru adulți, cât și pentru copii și echipamente de protecție către spitale din București, Suceava, Ploiești și Brașov.

Lupta împotriva COVID – 19

Acestea sunt doar o parte dintre donațiile și actele de caritate la care membrii Ro-Retail au luat până acum parte în contextul pandemiei de Covid-19. Pe măsură ce restricțiile s-au relaxat, iar lucrurile încep să reintre pe făgașul normal atât Ro-Retail, cât și membrii săi vor sprijini în continuare lupta împotriva pandemiei de Covid-19 și vor continua demersurile de ajutorare acolo unde este nevoie.

Asociatia Ro-Retail. Organizaţia Patronală a Retailerilor din România este o asociație înființată în anul 2014.

Asociaţia grupează peste 800 de magazine din România. Unităţile comercializează aproximativ 100 de branduri naționale și internaționale, având peste 10.000 de angajați.

Citeşte şi Plăţile online cu cardul 2020. Anunţ important făcut de Visa