Stiri: Social

Asociaţia Română a Agenţilor de Muncă Temporară are o nouă conducere: Bogdan Gabor

27.06.2019

Bogdan Gabor, fostul Country Manager al companiei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, The People Republic, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a  Agenţilor de Muncă Temporară

Board-ul Asociaţiei Române a  Agenţilor de Muncă Temporară

Sorina Donisa, CEO APT Work Service, Oana Tufaroiu, Sales & Operations Director Humangest, Alexandra Peligrad, CEO Smartree România și Florin Godean, Country manager Adecco România şi Ungaria sunt alte nume sonore care fac parte din board-ul asociației.

„Prin muncă temporară, atât angajații cât și angajatorii beneficiază de oportunități privind gestionarea carierei. Ne dorim ca Asociația Română a Agenților de Muncă Temporară să devină un punct de reper în susținerea profesioniștilor din domeniu, să reușim să educăm piața forței de muncă și să adaptăm economia românească la realitatea din piață, mai precis la munca flexibilă și la noile tipuri de relații de muncă. ARAMT continuă să fie un partener de dialog pentru toți factorii implicați în asigurarea flexibilității pieţei muncii”, a declarat Bogdan Gabor, Preşedintele ARAMT.

Asociaţia Română a  Agenţilor de Muncă Temporară

ARAMT, fondată în anul 2010, reuneşte 15 companii internaţionale şi locale şi își propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea condițiilor de acces pe piața muncii și crearea de noi locuri de muncă. ARAMT este membră a World Employment Confederation, asociația patronală la nivel internațional.

Cele 15 companii, agenți de muncă temporară autorizați care fac parte din ARAMT sunt în ordine alfabetică: Adecco România, APT Work Service, Best Personal Services, Gi Group, HRP Leasing, Human Resources Specialists, Human Solutions, Humangest, IHM Total Consult, Lugera, ManpowerGroup România, Professional, Smartree România, Quanta România și Work Support Agency.

Statistici muncă temporară

Potrivit celor mai recente statistici, peste 61.000 de persoane au fost angajate în regim de muncă temporară în anul 2017, asta în condițiile în care în 2010, în România se înregistrau 30.000 de angajați temporar.

 

Citește și Cât de important este brandul de angajator pentru strategia de resurse umane?