Stiri: Companii

Asociația Română de Relații Publice are o nouă conducere

24.06.2016

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) are o nouă conducere, care își propune să amplifice rezultatele bune din ultimii ani, să își extindă paleta de activități, aria de acțiune și baza de membri.

“Suntem bucuroși că oferta făcută în ultimii ani, parteneriatele stabilite și nu în ultimul rând calitatea oamenilor din conducerea asociației au dus la realegerea noastră,” a declarat Gabriel Pâslaru, care continuă să dețină funcția de președinte al asociației. Totodată am mare încredere că noile membre ale consiliului director vin cu o expertiză suplimentară dublată de idei proaspete care să contribuie la succesul ARRP.”

Noua conducere a Asociaţiei este formată din: Camelia Spătaru, Cătălin Hosu, Mirela Rădulescu, Laura Constantin și Ella Nica dețin funcția de vicepreședinte; Secretar general este Georgiana Giunca; Membri ai Juriului de Onoare sunt: Dumitru Borțun (Președinte), Răduț Bîlbîie, Corneliu Cojocaru, Mirela Roman și Andreea Pleșa. Funcția de cenzor este deținută de Oana Georgescu și Luminița Ciocan.

Noua echipă de conducere va continua să organizeze întâlniri Open House și sesiuni de training intitulate Academia ARRP, generând totodată numeroase alte activități care să contribuie la întărirea comunității comunicatorilor din România.