Stiri: Stiri

Asociația Română de Relații Publice are o nouă conducere

30.05.2014

Asociația Română de Relații Publice anunță schimbări la nivelul componenței și structurii Consiliului Director, a statutului dar și la regulamentul de organizare și funcționare.

Sunt câteva zeci de mii de profesioniști care activează în domeniul relațiilor publice, care au interese și provocări comune în România de azi, iar ARRP și-a stabilit ca principal obiectiv să se plieze, prin programe sustenabile, pe aceste interese și provocări – a declarat Gabriel Pâslaru, noul Președinte al asociației.

Acesta a spus că se așteaptă ca peste 500 de membri din întreaga țară să adere la asociație până la finalul anului. Cei care doresc să devină membri ARRP trebuie să știe că pot adera atât persoanele care activează în comunicare, persoanele fizice autorizate și firmele de comunicare, cât și departamentele de comunicare din cadrul societăților sau studenții ori cei care vor să știe ce se petrece în comunicarea românească.

Consiliul Director este compus din cinci Vicepreședinți: Florentina Iusco, Lucian Mîndruță, Cătălin Hosu, Cristina Bălan și Camelia Spătaru. Actualul Secretar General este Andreea Pleșa, iar Comisia de Cenzori este compusă din Dana Seiciu și Marius Marcovici. Juriul de Onoare al ARRP are acum la cinci membri: Conf. Univ. Dr. Dumitru Borțun – Președinte, Corneliu Cojocaru, Conf. Univ. Dr. Răduț Bîlbîie, Mirela Nemțanu și Ileana Dănălache.