ATB susţine tinerii antreprenori

26.07.2015

Asociația Tinerilor Bucureșteni (ATB) a anunţat lansarea proiectului Antreprenoriatul – Șansa Tinerilor Bucureșteni, care se va desfășura în perioada 3 – 7 august 2015, în București. Proiectul se adresează tinerilor din Capitală cu vârste între 18 și 35 de ani şi își propune să vină în întâmpinarea dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul tinerilor bucureșteni în vederea identificării unor metode și instrumente pentru încurajarea și pregătirea acestora pentru deschiderea unei afaceri.

„Tinerii reprezintă o categorie socială cu un potențial de performanță foarte mare, iar investiția în tineri s-a dovedit a fi unul dintre pilonii unei dezvoltări economice sustenabile, prin creșterea gradului de ocupare. Se vor organiza workshop-uri și sesiuni de instruire, într-o succesiune firească ce va duce către construirea uni plan de afaceri fiind moderate de experți în domeniu, adevărate modele de bună practică pentru participanții noștri, astfel, tinerii vor beneficia de o pregătire calitativă. Formatorii vor sta la dispoziția participanților la sesiunile de instruire cât și după încheierea sesiunilor de training”; au afirmat reprezentanţii Asociaţiei.

Înscrierile se fac până pe 30 iulie. Proiectul este finanțat de către Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București prin Concursul local de proiecte pentru tineret 2015.

 

 

Citiți și despre: