Atenţionare MAE. Insoţitorii de zbor din Germania, în grevă

09.11.2015

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Germaniei că Asociația însoțitorilor de zbor UFO vor organiza astăzi o grevă, în intervalul orar 4:30 – 23:00, pentru zborurile de pe şi către aeroporturile Frankfurt și Dusseldorf, precum și între orele 4:30 – 00:00 pentru zborurile de pe şi către aeroportul Munchen.

Cursele care vor fi efectuate de grupul de companii Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss și Brussels Airlines nu sunt afectate de grevă și se derulează de la și către Frankfurt, Düsseldorf și München, conform programului.

Lufthansa a anunţat că încearcă să limiteze cât mai mult posibil efectele grevei și să informeze pasagerii din timp cu privire la eventuale modificări ale programului zborurilor.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță”, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

 

 

Citiți și despre: