Stiri: Companii

Athénée Palace Hilton București are o nouă conducere

28.04.2016

Athénée Palace Hilton București anunță desemnarea lui Aykut Korkmaz la conducerea hotelului Hilton din București, în locul lui Jan Thomsen. După trei ani petrecuți în ţară, Jan Thomsen a acceptat o nouă provocare, în Stockholm, unde va avea funcția de area general manager pentru Hilton Nordics.

Aykut Korkmaz are o experiență de peste 20 de ani în industria opitalității și de peste 14 ani în cadrul lanțului hotelier Hilton. Recent a ocupat, timp de 3 ani, poziția de Manager de Hotel în Turcia pentru Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, după ce a petrecut aproape 10 ani la Londra, ocupând, pe rând, funcția de Director de Operațiuni la Hilton London Tower Bridge și Hilton London Kensington, apoi Manager de Hotel la Hilton London Heathrow Airport.

Acesta se alatură echipei Athénée Palace Hilton cu o experiență solidă câștigată atât în cadrul lanțului Hilton cât și în urma pozițiilor deținute în diferite hoteluri din Turcia și Egipt. Aykut și-a început activitatea în domeniul ospitalității la scurt timp după terminarea studiilor în Administrarea Afacerilor în cadrul Facultății de Științe Politice la Universitatea din Ankara.

Athénée Palace Hilton este un hotel emblematic pentru București, iar experiența lui Aykut va continua să întărească performanța echipei hotelului în ceea ce privește serviciile hoteliere:

„Sunt mândru să am oportunitatea de a conduce acest hotel ce reprezintă un adevărat punct de reper istoric al Bucureștului. Este o provocare interesantă să îmi desfășor activitatea într-o piață diferită și foarte dinamică, unde atât turismul de business cât și cel de timp liber sunt în continuă evoluție”, a declarat Korkmaz.