Stiri: IT&C

Atos România are un nou manager

25.06.2014

Compania franceză Atos are un nou Contry Manager pentru România, Cătălina Dodu preluând conducerea operaţiunilor din ţara noastră. Atos este unul dintre cei mai puternici integratori IT din lume, cu afaceri de peste 8,6 miliarde de euro în 2013 și prezent în România din 2011.

Pe plan local, afacerile companiei se ridică la peste 24 milioane de euro, Atos având peste 900 de angajați, în trei centre, la București, Brașov și Timișoara.

În noua funcţie, Cătălina Dodu va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, care presupune încheierea de parteneriate strategice cu companii importante din domeniul IT şi extinderea portofoliului de clienţi.

„Preluarea operațiunilor Atos IT Solutions and Services din România reprezintă rezultatul unei cariere de peste 7 ani în cadrul companiei, iar această numire mă onorează. Pe viitor, date fiind competenţele interne foarte ridicate, îmi propun dezvoltarea unui portofoliu solid de soluţii şi servicii de business pe plan local, care să răspundă cerinţelor de mobilitate, virtualizare, securitate și externalizare, acestea fiind direcţii de business cheie pentru noi”, a declarat Cătălina Dodu.