Telecomunicatii

ATU TECH

ATU TECH aduce securitatea în fiecare casă

01.11.2023

Compania deține un portofoliu de peste 7.000 de produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces și alte sisteme de securitate. ATU TECH (a2t.ro) este unul dintre cele mai mari magazine online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania a fost înființată în 2011 și are sediul în Sibiu. În prezent, societatea deține un portofoliu de peste 7.000 de produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și video-interfoane, sisteme anti-incendiu, instalații electrice, sisteme fotovoltaice, rețele și telefonie etc.

O rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri

În plus, ATU TECH și-a construit și consolidat de-a lungul timpului de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin intermediul cărora poate oferi serviciile și expertiza deținută la nivel național. Într-o lume tot mai complexă și în continuă schimbare, sistemul de securitate devine astfel o necesitate absolută, iar investițiile în astfel de sisteme aduc beneficii inestimabile în protejarea persoanelor și a proprietății.

ATU TECH și-a construit și consolidat de-a lungul timpului de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care își poate oferi serviciile și expertiza deținută la nivel național

„ATU TECH este în principal un magazin de securitate, astfel că cele mai vândute produse sunt camerele de supraveghere, urmate de automatizările de porți, care sunt de nelipsit la orice proiect de casă nouă, dar și la casele mai vechi unde se modernizează poarta. Categoria cu cea mai mare creștere în această perioadă este însă categoria de sisteme fotovoltaice, care se bucură de o atenție din ce în ce mai mare din partea clienților, fapt care nu poate decât să ne bucure și să ne ofere un plus de încredere în viitorul energiei verzi. Ne dorim să aducem securitatea în fiecare casă și să facem din România o țară mult mai sigură!”, ne-a declarat dl. Paul Albu, Marketing Manager ATU TECH.

Servicii de proiectare și instalare complete

ATU TECH oferă servicii de proiectare și instalare complete prin firma proprie, având 4 echipe de instalări specializate în sisteme de supraveghere, alarmă, alarmare la incendiu, automatizări de porți și video-interfoane. De asemenea, compania a stabilit parteneriate importante în toată țara cu peste 1.000 de firme de instalări. Toate firmele sunt autorizate IGPR și sunt verificate în permanență de ATU TECH pentru a oferi cele mai bune servicii de instalare.

Cu toate acestea, alegerea unui sistem de securitate potrivit nevoilor fiecăruia reprezintă un pas esențial pentru asigurarea unei protecții adecvate. O soluție personalizată poate face diferența între o securitate eficientă și una insuficientă, motiv pentru care pregătirea echipei și a firmelor partenere devine atât de importantă pentru individualizarea fiecărei oferte prezentate clienților.

Alegerea unui sistem de securitate potrivit nevoilor fiecăruia reprezintă un pas esențial pentru asigurarea unei protecții adecvate

Înainte de alegerea unui sistem de supraveghere, este important în primul rând să fie cunoscute în detaliu cerințele clientului, dar și opțiunile în ceea ce privește bugetul disponibil. Apoi, se va decide asupra celui mai potrivit sistem, analog, IP sau wireless, dar și asupra infrastructurii de cablaj ce va trebui aleasă.

Portofoliul de produse ATU TECH

ATU TECH este mereu în căutare de noi produse care oferă cea mai nouă tehnologie de pe piață. În momentul de față, piața de securitate este în continuă creștere, motiv pentru care estimările pentru anul viitor sunt de creștere cu un procent de aproximativ 20%.

„Camerele de supraveghere pot fi instalate în locuința personală sau în curtea personală fără aviz de la poliție, însă este important ca acestea să nu supravegheze curtea vecinilor sau spațiul public. De asemenea, este important ca cel care montează să aibă minime cunoștințe tehnice”, precizează dl. Paul Albu.

SAFER este brandul de casă al ATU TECH. Produsele SAFER sunt dezvoltate cu tehnologii de ultimă generație și integrează tehnologia AI și algoritmi de învățare care le oferă utilizatorilor un nivel ridicat de securitate. Portofoliul SAFER include camere de supraveghere analogice, camere IP, sisteme de înregistrare DVR/NVR, video-interfoane, monitoare, sisteme de control acces, surse de alimentare, cabinete Rack și alte accesorii pentru CCTV etc. Cele mai importante noutăți din gama SAFER includ camere de supraveghere IP, ce conțin acum și camere cu rezoluție înaltă, 4K, camere de supraveghere și NVR-uri cu funcții inteligente sau camere full color cu iluminare duală. Noile produse sunt dotate cu senzori de ultimă generație și permit funcții inteligente de detecție a mișcării. Tehnologia ULTRA MOTION DETECTION este acum disponibilă pe toate camerele IP SAFER din gama 2023.

Parteneriatul cu CJ VIVnetworks – lider zonal (CEE), european și mondialVivnetworks în marketing afiliat – este considerat de succes, din următoarele considerente:

  • 5% reprezintă creșterea traficului obținută în cadrul parteneriatului, 17.000 de sesiuni noi / 30 zile;

  • creșterea vânzărilor generată de parteneriat a atins 5,75%, cu o valoare din șase cifre, în euro. Această creștere ar fi putut fi mai mare, cel mai probabil, dar am întâmpinat niște probleme de ordin tehnic. În plus, am stabilit un plafon maxim lunar pentru plata comisioanelor afiliaților, ceea ce împiedică o creștere mai mare a vânzărilor, în cele din urmă; 

  • Iulia, Account Managerul nostru, este de foarte mare ajutor, ceea ce îmi permite să aloc maxim o oră pe săptămână pentru gestionarea programului de afiliere. CJ VIVnetwork, după doar 10 luni de colaborare, a devenit rețeaua de marketing afiliat preferată în România” – Paul Albu, Marketing Manager ATU TECH.

ATU TECH beneficiază de aportul unei echipe extrem de pregătite

Majoritatea producătorilor din oferta ATU TECH au început să introducă inteligența artificială în produsele lor. Astfel, un sistem de supraveghere din gama de buget poate acum să facă diferența între un om, o mașină și un animal. Alte sisteme de supraveghere din zona profesională vin cu algoritmi de auto-tracking sau conectare la baza de date de fotografii.

„Echipa ATU TECH poate oferi toate detaliile despre produsele aflate în portofoliu. În prezent, echipa este formată din circa 70 angajați extrem de bine pregătiți. Cu toate acestea, ca în orice domeniu de activitate, principalele dificultăți apar atunci când devin disponibile noi poziții libere în sectorul tehnic și este necesar să fie angajat personal”, afirmă Managerul de Marketing.

Formarea și perfecționarea continuă reprezintă ingrediente esențiale pentru succesul unei companii care activează într-un domeniu caracterizat prin schimbare continuă și frecventă

Acesta este motivul pentru care compania realizează cursuri periodice de perfecționare în domeniu. Formarea și perfecționarea continuă reprezintă ingrediente esențiale pentru succesul unei companii care activează într-un domeniu caracterizat prin schimbare continuă și frecventă.

Mai mult decât atât, dorința de a învăța în permanență este ceea ce caracterizează echipa ATU TECH, aspect care poate face diferența între o protecție corespunzătoare oferită prin montarea de echipamente de ultimă generație, de către o echipă bine pregătită și care poate instrui mai departe clientul și oferirea, pur și simplu, a unor servicii și produse. În acest fel, compania a reușit să crească cu 20% în 2022 și previzionează o creștere asemănătoare pentru 2023, numai anul trecut, ATU TECH înregistrând o cifră de afaceri de 15,9 milioane de euro.

„Compania noastră investește în dezvoltarea continuă a personalului și organizează cursuri specializate pentru a perfecționa cunoștințele angajaților noștri. Ne asigurăm că echipa ATU TECH este mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și practici din domeniul securității astfel încât, în final, clientul să beneficieze de cea mai recentă tehnologie în ceea ce privește securitatea și sistemele de supraveghere”, ne-a declarat, în încheiere, dl. Paul Albu, Marketing Manager ATU TECH.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/noua-provocare-in-it-cine-va-conduce-revolutia-digitala/