Au început înscrierile pentru Bursele Europa FM – JTI

14.07.2017

Pe data de 10 iulie au început înscrierile pentru Bursele Europa FM – JTI, destinate pasionaților de jurnalism. Câștigătorii vor beneficia de un internship cu durata de 6 luni alături de echipa Europa FM, unde vor dobândi date teoretice, precum și experiență practică.

JTI Romania și Europa FM organizează cea de-a XIII-a ediție a Burselor Europa FM, în cadrul cărora pasionații de jurnalism vor avea posibilitatea de a lucra în echipa Europa FM.

Programul de pregătire profesională dezvoltat de Europa FM cu sprijinul JTI este realizat după principiile occidentale ale internshipului, în care activitatea desfășurată de tinerii participanți are loc în termenii unui contract de muncă pe perioadă determinată.

Candidaturile pot fi depuse la burse@europafm.ro, în perioada 10 iulie – 1 august. Între 1 și 10 august va avea loc o selecție, iar cei mai buni dintre candidați vor fi invitați la o discuție în redacția Europa FM. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 august și vor primi o ofertă de internship cu durata de șase luni, alături de una dintre cele mai bune echipe de știri.

Până acum, bursierii, în cea mai mare parte studenți sau masteranzi în jurnalism și comunicare, și-au transformat experiența la Europa FM într-o poveste de succes. Fie că au ajuns să lucreze full-time în redacția postului Europa FM, fie că și-au început o carieră într-un alt post de radio sau la TV. Indiferent de evoluție, cei care au beneficiat de o Bursă Europa FM apreciază rolul ei în formarea lor profesională.

De asemenea, JTI Romania este și susținător al programului pentru jurnaliști Bursele Europene JTI, ajuns în acest an la cea de-a XVIII-a ediție.

Mai multe detalii despre programul Bursele Europa FM – JTI pot fi găsite la https://www.europafm.ro/bursele-europa-fm-si-jti.

 

 

Citiți și despre: