Auchan Constanţa Sud a inaugurat un nou magazin drogherie discount

23.08.2017

Auchan Constanţa Sud a deschis un nou magazin drogherie discount, în cadrul galeriei comerciale, chiar lângă intrarea în hipermarketul Auchan. În noua unitate, clienţii pot găsi o gamă variată de produse de frumuseţe, îngrijire şi sănătate, medicamente eliberate fără prescripţie, dermatocosmetice, suplimente alimentare, sau produse de tehnică medicală.

„Nouă drogherie va deveni universul tău de sănătate şi frumuseţe. Programul de funcţionare va fi zilnic 8-22, iar tu vei putea găsi atât produse de frumuseţe, îngrijire şi sănătate, cât şi medicamente fără prescripţie obligatorie, dermatocosmetice, suplimente alimentare, tehnică medicală”, a anunţat retailerul.

Auchan este o rețea internațională de hipermarket-uri, cu sediul central la Lille, Franța. Compania este controlată de familia Mulliez și este prezentă în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Rusia, Maroc, China, Taiwan și România.

În România, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat pe 7 noiembrie 2006, fiind amplasat în cartierul Titan din București.

 

 

 

Citiți și despre: