Stiri: Retail

Auchan Titan trece în portofoliul NEPI

27.08.2015

Centrul Comercial Auchan Titan din București a trecut în portofoliul grupului de investiții New Europe Property Investments în urma unei achiziții cu valoare totală de 86 milioane de euro. Prin această achiziție New Europe Property Investments își consolidează portofoliul sub managementul condus de noul CEO Alexandru Morar.

Zilnic circa 33.000 de vizitatori trec pragul Centrului Comercial Auchan Titan, magazinul fiind un punct de interes pentru destinații de shopping din această zonă a Bucureștiului. Ca și suprafață Centrul Comercial Titan dispune de spațiu închiriabil de 44.730 metri pătrați, în timp ce suprafața construită ajunge la 96.560 de metri pătrați.

Ne urmăm planurile de creștere și dezvoltare în Europa Centrală și de Est, în care România are una dintre cele mai interesante piețe de real-estate. Focusul nostru, prin prisma investițiilor pe termen lung și al profitabilității, a fost și rămâne retail-ul. Astfel, prin achiziția Centrului Comercial Auchan Titan, ne consolidăm poziția dominantă în România” a declarat Alex Morar, CEO al New Europe Property Investments.

Centrul Comercial Auchan Titan găzduiește magazine ale unor retaileri extrem de importanți prezenți pe piața din România. Vorbim despre brand-uri ca: adidas, C&A, CCC, Deichmann, DM, Flanco, H&M, New Yorker sau Takko.

Odată cu intrarea în portofoliul New Europe Property Investments Centrul Comercial Auchan Titan va intra într-un proces de modernizare. Astfel, NEPI dorește aducerea la standarde înalte magazinul bucureștean.

New Europe Property Investments plc reprezintă un grup de investiții listat  la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung.  De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România și Slovacia.