AUGUST 2017

Acum patru ani lansam primul număr al revistei Jurnalul de Afaceri în mediul online. Prima noastră copertă anunța povestea FAN COURIER, o companie care a crescut susținut și s-a dezvoltat natural. Povesteam la acea vreme despre o posibilă criză alimentară, care, odată cu trecerea celor 48 de ediții ale revistei, pare ceva din ce în ce mai plauzibilă.

Am pornit la drum cu gândul că vrem să explicăm celor care vor să reușească în afaceri pașii făcuți de managerii din România pentru a crește companiile pe care le conduc și care au crescut, au trecut prin momente importante, prin criza economică, au învățat cum să crească. Ce am realizat însă, odată cu trecerea anilor, este faptul că și noi am învățat cum să trecem prin momentele grele, cum să nu uităm în niciun moment de scopul nostru și să învățăm zi de zi cum putem fi mai buni pentru a ne apropia de rezultatele la care visăm.

Am crescut alături de poveștile celor mai importanți manageri din țara noastră, de riscurile și oportunitățile lor, de amintirile evenimentelor care i-au dezvoltat. Vă mulțumim pentru acest lucru. Am crescut de la o ediție la alta cu ajutorul cititorilor noștri, cu preferințele lor și alături de curiozitatea neîntreruptă pe care au au față de noi povești de business.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat și sperăm să fiți alături de noi în continuare pentru a crește împreună în următoarele noastre ediții!