Stiri: Companii

Automotive Forum România: conferinţe, workshop-uri şi întâlniri B2B

02.10.2014

În perioada 20-21 octombrie, Timișoara găzduiește cel mai important eveniment de business al anului pentru industria de automotive din țara noastră. Este vorba despre prima ediție a Automotive Forum România, care reunește peste 100 de companii, parteneri şi lideri din industria auto.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc patru sesiuni de conferinţe, opt workshop-uri şi două întâlniri Business to Business. Prezentările vor fi împărțite în patru sesiuni: Parteneri în Excelență; Inovează, Integrează, Motivează; Schimb de soluții – Un spectru de oportunități; Schimbare, Provocare, Oportunitate – Concentrează-te pe viitor. De asemenea, workshop-urile vor aborda teme din domeniile: Resurse Umane/Training/Recrutare, Management Coaching/Leadership/PR, Dezvoltare și inovare/Calitate, Servicii & soluții/Dealer auto.

Automotive Forum România reprezintă o oportunitate ideală pentru micii producători din industria auto de a-şi expune ofertele marilor companii în domeniu, asigurând astfel vizibilitatea propriei companii în mediul de afaceri.

Înscrierile la eveniment, precum și consultarea întregului program de conferinţe şi workshop-uri se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum România: AutomotiveForumRomania.ro.