Automotive Forum va avea loc în perioada 20-21 octombrie, la Timișoara

15.09.2014

Automotive Forum, cel mai important eveniment de business al industriei auto din România se va desfășura anul acesta la Timișoara, în perioada 20-21 octombrie. Automotive Forum România aduce în orașul de pe Bega parteneri și lideri în industria auto din România și Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanță fiscală și instituții ale statului, într-un eveniment ce se va desfășura în incinta Hotelului Timișoara.

Agenda Automotive Forum România va cuprinde 4 sesiuni de conferințe, 8 workshop-uri și intâlniri Business to Business.

În cadrul conferințelor, reprezentanți ai Renault Technologie Roumanie, ACAROM, Automotive Cluster Serbia, Noerr Romania, Consiliile Județene Timiș și Arad, vor susține prezentări de noi produse și soluții din industria auto.

Astfel, vor fi dezbătute subiecte legate de leadership și management coaching alături de Bogdan Comănescu de la Accelera Business Strategy și vom avea parte de o prezentare a Școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj deținută de către renumitul pilot român de raliuri Titi Aur. Conferințele vor fi moderate de către Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor și profesor de antreprenoriat din România.

Citiți și despre: