Stiri: Logistica

Proiect tehnic autostrada A7 Focșani – Bacău

Autostrada Ploieşti – Buzău: Decizia luată de CNAIR

27.08.2021

Autostrada Ploieşti – Buzău. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că prelungeşte termenul de depunere a ofertelor pentru construcţia tronsonului de autostradă Ploieşti – Buzău. Astfel, termenul de depunere a ofertelor pentru construcţia tronsonului de autostradă Ploieşti – Buzău va fi prelungit până la data de 16 septembrie 2021, având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de operatorii economici interesaţi.

Autostrada Ploieşti – Buzău. Precizările făcute de CNAIR

„Având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de către operatorii economici interesaţi de construcţia tronsonului de autostradă Ploieşti – Buzău, parte integrantă a A7, şi pentru a asigura o participare cât mai largă a ofertanţilor, CNAIR a decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 16.09.2021”, precizează sursa citată.

CNAIR consideră că, în aceste condiţii, realizarea obiectivului de investiţii de tip fidic roşu (execuţie lucrări) va beneficia de o documentaţie de atribuire optimă, astfel încât execuţia lucrărilor să poată fi finalizată în termenii contractuali.

Citeşte şi 189,75 milioane de lei pentru Autostrada A1 Arad -Timișoara – DN 69