Stiri: Finante

“Autumn tax update forum” are loc pe 3 octombrie

27.09.2017

PKF Finconta şi BusinessMark Event Management anunță organizarea celei de-a treia ediții a „Autumn tax update forum”, conferinţă ce va avea loc pe 3 octombrie 2017 la Hotelul InterContinental din București.

Evenimentul reprezintă un prilej de analiză și dezbatere a fiscalității în România și reunește reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice și experți fiscali.

Participarea la acest eveniment echivalează cu cinci ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali.

În cadrul forumului se vor dezbate subiecte legate de noutățile legislative cu incidență fiscală: Split TVA, impozitul pe venit, impozitul pe profit, impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului și al angajatului, aspecte întâlnite în practica organelor de inspecție fiscală legate în principal de modul de documentare a achizițiilor de servicii, noutăți la nivel național și internațional în domeniul prețurilor de transfer, BEPS și alte tendințe la nivel global în taxarea profiturilor.

„Anul 2017, a adus și continuă să aducă noutăți legislative cu un puternic impact asupra mediului de afaceri românesc. Fiind vorba despre modificări care guvernează atât activitatea firmelor, cât și cea a oamenilor obișnuiți, consultanții PKF Finconta împreună cu reprezentanții Ministerului de Finanțe Publice își doresc să vină în sprijinul tuturor cu clarificări și sfaturi concrete asupra modului de implementare al acestora”, a declarat FLORENTINA ȘUȘNEA – Managing Partner, PKF Finconta

Evenimentul cuprinde două sesiuni, iar speakerii invitați sunt:

FLORENTINA ȘUȘNEA – Managing Partner, PKF Finconta
DAN MANOLESCU – Președinte, Camera Consultanților Fiscali
MARIA POPA – Tax Manager, PKF Finconta
NARCISA CHIRILĂ – Tax Manager, PKF Finconta
GABRIELA POPESCU – Human Capital Manager, PKF Finconta HR
TANȚI ANGHEL – specialist pe procedură fiscală
DANIELA TĂNASE, Ministerul Finanţelor Publice
GEORGETA TOMA, Ministerul Finanţelor Publice