Stiri: Social

Avertisment meteo: Ger cumplit in Romania

Avertisment meteo: Ger cumplit în România!

16.02.2021

Avertisment meteo. Administraţia Naţională de meteorologie a emis o nou informare meteo de ger, valabilă în toată România, până miercuri, 17 februarie 2021. Vremea va fi deosebit de rece în nord, centru și est și local în sud.

Avertisment meteo de vreme deosebit de rece

Interval de valabilitate: 15 februarie, ora 20:00 – 17 februarie, ora 10:00

Fenomene și zone afectate: vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea în nord, centru și est și local în sud.

Astfel, în nordul, centrul și estul țării, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă dimineața și noaptea. În cursul nopții de marți spre miercuri (16/17 februarie) și în regiunile sudice. În aceste zone temperaturile minime se vor încadra, în general, între -15 și -10 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor coborî până în jurul a -20 de grade.

Maximele termice din cursul zilei de marți (16 februarie) vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -6 și 0 grade.

Vremea în Bucureşti

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare şi pentru Bucureşti.
Până pe 17 februarie, vremea va deveni din nou deosebit de rece, geroasă în cursul nopții. Temperatura maximă va fi 0 -1 grad, iar cea minimă de -9 – -7 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul valorii de -11 grade. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ninsoare slabă va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Citeşte şi Prima Casă 2021. Noile condiţii pentru Programul Noua Casă 2021