Stiri: Logistica

Zboruri charter Skiathos

Avertismentul MAE pentru românii care călătoresc în Grecia: Grevă generală în transporturi

11.07.2016

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că Uniunea Panelenă a Personalului Feroviar de Tracțiune și Organizația Feroviară Elenă au anunțat organizarea unei greve până marți, 12 iulie 2016. Ca urmare, transportul feroviar de pasageri va fi întrerupt în intervalele orare 08:00 – 11:00; 14:00 – 17:00 și 20:00 – 24:00, iar transportul de marfă va fi suspendat pentru un interval de 48 ore.

De asemenea, de luni, 11 iulie, până marți, 12 iulie, nu vor circula trenurile pe întreaga rețea feroviară, trenul suburban din Atena, Salonic și Patra, precum și metroul de la stația Doukisis Plakentias (Atena) până la aeroportul „Eleftherios Venizelos”.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor consultarea paginii de Internet mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.