Stiri: Social

Zboruri charter Skiathos

Avertizare de călătorie în Grecia. Anunţul făcut de MAE

19.09.2016

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Grecia că Serviciul elen de Meteorologie (EMY) a emis o avertizare cu privire la faptul că, începând cu ziua de luni, 19 septembrie, până marți, 20 septembrie 2016, inclusiv, sunt prognozate furtuni, care se vor manifesta la nivelul întregii țări și care vor porni din zona de nord-vest a Greciei.

Se vor înregistra intensificări deosebit de puternice ale vântului, fiind, de asemenea, prognozată scăderea în mod semnificativ a temperaturii.

Pentru informații actualizate poate fi accesat site-ul instituției, respectiv www.emy.gr, precum și portalul www.meteoalarm.eu.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi„Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.