aviatiei tower radacini

Aviaţiei Tower: Grupul Rădăcini anunţă o investiţie de 20 milioane de euro

19.09.2018

Un nou proiect rezidenţial în zona Aviaţiei din Capitală. Grupul Rădăcini a anunţat că va investi 20 de milioane de euro în proiectul rezidențial premium Aviației Tower. Noul ansamblu se află în centrul celei mai importante zone de afaceri din București.

Noul ansamblu este construit prin divizia grupului dedicată sectorului imobiliar: Rădăcini Estate.

Aviaţiei Tower: 134 de apartamente

Prima fază a proiectului rezidenţial cuprinde 134 de apartamente și va fi livrată în toamna anului 2019. Proiectul va cuprinde atât apartamente de 2 și 3 camere, cât şi locuinţe de tip penthouse sau duplex. În plus, Aviaţiei Tower va dispune și de 172 de locuri de parcare.

Complexul se află vis-a-vis de centrul comercial Promenada. În imediata vecinătate a noului proiect se află şi hotelul Marriott Courtyard. De asemenea, tot lângă se regăsesc şi clădirile de birouri de clasa A+, aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău.

Este vorba de zone care au avut în ultimii ani cele mai mari creșteri în ceea ce privește numărul de angajați din clădirile de birouri moderne.

Conform Cushman&Wakefield Echinox, 40% dintre angajații care își desfășoară activitatea într-o clădire de birouri modernă se regăsesc în cartierele Aurel Vlaicu și Pipera.

Aviaţiei Tower: Ce spun reprezentanţii Rădăcini Estate?

„Proiectele rezidențiale poziționate în zonele prime permit viitorilor locatari să beneficieze de toate facilitățile orașului. O investiție solidă este definită prin fluxul de chiriași generat de clădirile de birouri, dar și prin accesul facil la metrou”, au anunţat reprezentanţii Rădăcini Estate.

Totodată, un alt avantaj este şi faptul că Aviației Tower by Rădăcini se află la o distanță mai mică de 10 minute de stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera.

Parcurile asigură unei investiții imobiliare un nivel ridicat de siguranță. Aviației Tower se află în apropierea noii promenade a parcului Bordei şi, bineînţeles, destul de aproape de Parcul Herăstrău.

„Produsul rezidențial premium pe care îl oferim este adecvat vecinătăților excelente și răspunde nevoilor unui public cu așteptări înalte. Aviației Tower by Rădăcini se află în centrul destinațiilor urbane importante, de la locul de muncă până la cele dedicate timpului liber. Traversezi strada si mergi la cinema sau poți lua prânzul, privind orașul de la cea mai mare altitudine. Datorită poziționării, calității și design-ului modern, proiectul oferă siguranță investițională, dar și posibilitatea de maximizare a valorii investite pe termen lung”, a declarat Filip Todosia, reprezentantul Rădăcini Estate.

Citeşte şi Ce trebuie să verifici înainte de a cumpăra un apartament. Sfaturi de la specialişti

 

 

 

Citiți și despre: