Avion Thassos 2020 Ryanair

Avion Thassos 2020. Anunțul făcut de Ryanair

16.10.2019

Avion Thassos 2020. Românii vor putea ajunge cu avionul în Thassos începând din vara anului 2020! Ryanair a anunțat că lansează o nouă rută din București către Kavala, Grecia. Din Kavala, pentru a ajunge în Thassos, cei interesați nu trebuie decât să mai meargă cu ferryboat-ul aproximativ 75 de minute.

Avion Thassos 2020. Ce anunț a făcut compania aeriană

Într-un comunicat de presă, Ryanair, compania aeriană nr. 1 a Europei, a anunțat că lansează o nouă rută din București către Kavala în Grecia. Zborul va avea o frecvență săptămânală în perioada de vârf a sezonului de vară 2020.

Avion Thassos 2020. Programul de vară

Noua rută Ryanair București – Kavala este parte a programului de vară 2020 al Ryanair pentru România. Aceasta urmează să fie lansată în curând.

Clienții din București și vizitatorii pot, așadar, să-și rezerve vacanța de vară în Kavala, călătorind la cele mai mici tarife cu cea mai ecologică companie aeriană majoră din Europa și cu cele mai mici emisii de CO2.

Avion Thassos 2020. Bilete de avion la prețuri reduse

Pentru a sărbători lansarea acestui nou serviciu din București, Ryanair a scos la vânzare locuri pe întreaga sa rețea de rute europene de la doar 16.99 euro pentru călătorii până în ianuarie 2020, și care trebuie rezervate până la miezul nopții, joi, 17 octombrie, doar pe site-ul Ryanair.com.

Ce spune conducerea Ryanair?

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București către Kavala, care va fi operată săptămânal în următoarea vară din 2020. Pentru a sărbători, vom scoate la vânzare locuri în întreaga rețea de la doar 16.99€ pentru călătorii până în ianuarie 2020, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, 17 octombrie doar pe Ryanair.com.”, a afirmat Denis Barabas, Ryanair.

Citește și Consumul, cel care a fost principalul motor al creșterii economice, începe să dea rateuri. De asemenea, inflația, blocajul financiar, deprecierea leului și scăderea vânzărilor crează din ce în ce mai multe dificultăți pentru companiile din comerț.

 

Citiți și despre: