Stiri: Stiri

Preluarea Avon Natura & Co

Avon implementează plata online

11.12.2013

Avon România şi PayU România au realizat un parteneriat pentru implementarea soluţiei de plăţi online pe platforma de eCommerce avon.ro. Astfel, după lansarea platformei de comerţ electronic www.avon.ro din septembrie anul curent, compania continuă strategia de susţinere şi dezvoltare a celor peste 130.000 de reprezentanţi ai companiei prin implementarea soluţiei de plăţi online PayU.

Începând cu luna noiembrie, distribuitorii de produse Avon pot achita online contravaloarea produselor uşor.

,,Preocuparea noastră constantă este de a oferi cele mai bune servicii reprezentanţilor Avon. De aceea, am lansat soluţia de plăţi online, prin care venim în sprijinul acestora, propunând un sistem simplu de folosit şi eficient în ceea ce priveşte gestionarea rapidă a comenzilor”, a declarat Bogdan Muraru, Director Naţional de Vânzări Avon România.

Conform primelor analize, plata online se bucură de o rată de adopţie rapidă, cu o creştere săptămânală de peste 20%, în primele trei săptămâni fiind plătite online peste 1.000 de comenzi plasate de către distribuitorii companiei.

Proiectul a fost lansat, conform reprezentanţilor celor două companii, în preajma sărbătorilor de iarnă pentru a ajuta distribuitorii să salveze timp şi să gestioneze mai uşor cererea tot mai mare de cadouri de Crăciun.

,,În industria în care activează, Avon a setat un nou standard şi oferă un exemplu despre cum o corporaţie cu un model de business specific poate integra tehnologia pentru a creşte nivelul de satisfacţie a clienţilor şi a genera mai mult business. În 2014 vom mai lansa astfel de proiecte care vor genera, împreuna, o nouă creştere spectaculoasă pentru comerţul electronic românesc”, a spus Rareş Florea, Online Sales Manager PayU România.

Retailul online înregistrează o evoluţie dinamică, manifestând creşteri pe aproape toate segmentele, potrivit datelelor PayU România.

În perioada ianuarie-noiembrie 2013, volumele tranzacţionate online de către magazinele online a avut o creştere substanţială, de 120%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.