Stiri: Stiri

AXA Asigurări a lansat o nouă asigurare de sănătate

07.11.2013

AXA Asigurări, lider mondial în asigurări de viaţă, a lansat o nouă asigurare de sănătate, fiind unul dintre puţinele produse de sănătate din România care îmbină beneficiile unui card de sănătate cu cele oferite de o poliţă de asigurare clasică.

Asigurarea de sănătate AXA oferă acces la peste 600 de tratamente şi servicii medicale (analize, investigaţii si proceduri medicale), acoperind totodată costurile pentru până la 210 zile de spitalizare pe an sau intervenţii chirurgicale cauzate de boală sau ca urmare a unui accident, precum şi posibilitatea acoperirii tratamentului în cazul diagnosticării cu una dintre cele 32 boli grave.

Asigurarea se poate încheia atât individual cât şi pentru mai mulţi co-asiguraţi, iar beneficiarii au posibilitatea de a alege clinica la care se vor spitaliza sau opera – la stat sau la o clinică privată, în ţară sau în străinătate, având siguranţa acoperirii totale sau parţiale a cheltuielilor necesare.

„Cu toţii ştim că sănătatea este importantă, dar adesea o neglijăm fiindcă nu ne permitem să avem grijă de noi întotdeauna. Astăzi, serviciile medicale împlică adesea costuri semnificative raportate la puterea financiară a românilor şi devin astfel inaccesibile”, au explicat reprezentanţii AXA Asigurări.

AXA Group – venituri de 69,5 miliarde euro, în primele 9 luni

Ȋn primele 9 luni ale anului 2013, AXA Group a raportat o creştere a veniturilor totale cu 3%, la 69,5 miliarde euro, faţă de perioada similară a anului trecut. Veniturile aferente diviziei de asigurări de viaţă au crescut în aceste 9 luni, cu 7%, ajungând la aproximativ 4,6 miliarde de euro, fiind susţinute de interesul clienţilor pentru poliţele Unit-Linked şi de creşterea pe segmentul de protecţie şi sănătate.

Veniturile înregistrate din divizia de asigurări de bunuri şi accidente au fost de asemenea în creştere cu 2%, ajungând la 22,6 miliarde euro.

AXA Asigurări face parte din AXA Group, companie cu 160.000 angajaţi şi 102 milioane de clienţi în 57 de ţări.

Activităţile Grupului se desfăşoară în diverse zone geografice, având operaţiuni majore în Europa, America de Nord şi zona Asia-Pacific.