Stiri: Companii

Axis Communication are un nou director comercial

11.06.2016

În cadrul echipei regionale a companiei Axis Communication a apărut o nouă funcție, aceea de Director Comercial pentru Europa de Est, funcție ce va fi ocupată de Petr Tošner. „În calitate de director comercial regional, Petr Tošner va coordona echipele din Europa de Est. Pe parcursul celor patru ani de activitate în cadrul companiei Axis, Petr Tošner a dovedit că este un manager capabil ce poate dezvolta oportunități comerciale și strategii de vânzare. În noul său rol, Petr se va folosi de experiența sa și de cunoașterea detaliată a pieței est-europene”, a declarat Anna Forsberg, Director Regional al companiei Axis Communications pentru Europa de Est.

Petr Tošner face parte din echipa Axis Communications din anul 2012, anterior lucrând pentru IBM şi Microsoft, pe posturi manageriale în marketing și vânzări. A urmat studii în domeniul managementului informațional, în cadrul Universităţii din Hradec Králové şi are un MBA obținut la Universitatea Warwick Business School. De asemenea, timpul liber se dedică expedițiilor în natură.

Compania Axis, fondată în 1984 în Suedia, este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere.